Tilbud

​Få et godt tilbud

På Vedsted Malerbiks på Tøndervej 43 i Vedsted har vi altid minimum 40 % rabat på de vejledende udsalgspriser på maling. Du kan få nåsten den mængde og farve du vil have, vi laver nogele gode tilbud hvis du skal bruge meget, malingen er plus malergrisisten/sigma.

Vi hjælper med at tone den rigtige farve på maling

​Udover at sælge billig maling, som de professionelle bruger, tilbyder vi også hjælp og rådgivning. Dertil kommer, at vi kan tone din maling i lige præcis den farve, som du ønsker. Du kan komme med prøver eller eksempler, der viser den ønskede farve, eller du kan komme med prøver eller eksempler, der viser en farve, som malingen skal matche.

Vi sælger også træbeskyttelse og udstyr til at male med.

​Vi tilbyder også træbeskyttelse, hvis du skal behandle havemøbler, terrasser, hegn eller et helt sommerhus af træ.

Disse kan fås i alverdens farver og typer. Vi kan i den forbindelse vejlede om, hvorledes de forskellige sider af huset skal behandles alt efter daglig påvirkning af solen. Vi har naturligvis også alt andet, der skal bruges til at male et hjem med - herunder pensler, ruller og alt andet, der er nødvendigt eller praktisk.

Ønsker du ikke selv at spartle, at male eller at tapetsere, så kan vi udføre det for dig, enten det hele eller noget af det. Dertil kommer, at du kan leje professionelt udstyr som blandt andet affugter, tapetdamper, girafsliber og gipshejs gulvsliber osv.

Ring på telefon 41 12 26 00, for at få en snak med os så vi kan hjælpe dig.

Du kan endvidere sende en e-mail til pb@spartelpeder.dk.

Spartel Peder ApS

Vi laver alt inden for sprøjtespartel og boksspartel lige fra en væg til et helt hus og store byggerier i alle størrelser

Kontakt os

Tøndervej 43, Vedsted, 6500 Vojens
CVR: 36422998
Tlf: 41 12 26 00
Mail: pb@spartelpeder.dk

Åbningstider

  • Mandag:06:00 - 17:30
  • Tirsdag:06:00 - 17:30
  • Onsdag:06:00 - 17:30
  • Torsdag:06:00 - 17:30
  • Fredag:06:00 - 17:30