Udlejning

Udlejning af affugter, tapatdamper og girafsliber

Hos Vedsted Malerbiks i Vedsted udlejer vi maskiner til gør-det-selv-folk hvor folk har brug for ordentligt udstyr til at skabe flotte rammer i deres hjem.

Du kan for eksempel leje en affugter, som kan bruges til et helt hus. Derved kan du affugte efter vandskader, ved angreb af svamp og mug eller ved et generelt fugtigt indeklima. En girafsliber og tapetafdamper gør arbejdet langt nemmere Hvis du skal tapetsere eller male, kan det være nødvendigt at fjerne gammelt tapet først. Dertil kan du leje entapetafdamper, så du relativt nemt og enkelt kan fjerne det gamle tapet.

​Du kan også leje en girafsliber, hvis du skal slibe vægge og gipsvægge. En girafslibere løser slibeopgaver på vægge og lofter meget hurtigere end en normal afsliber, og den fjerner ujævnheder og ridser nemt og effektivt.

Du kan også leje en industristøvsuger og en gipshejs

Vi kan endvidere tilbyde en industristøvsuger, hvor der er mulighed for tilslutning til vores girafsliber. Derved undgår du helt støvproblemer. Desuden har vi andre typer af støvsugere, der kan bruges til bygge- og renoveringsopgaver. Hvis du skal have opsat gipsplader, især på lofter, så kan du med fordel leje en gipshejs. Gipshejs fås med eller uden kip-funktion. Samtidig kan vi tilbyde leje af en gipsskruemaskine.

Ring til Vedsted Malerbiks på telefon 41 12 26 00, eller send en e-mail til pb@spartelpeder.dk, for at høre mere.

Vi tilbyder spartling i hele landet

Hos Spartel Peder v/Peder Bachmann i Vojens tilbyder vi spartling for private, virksomheder og hovedentreprenører i hele landet.

Vi udfører spartling af ældre huse, men også i nybyggeri, og det kan være på gips og beton, men også på tapet. Vores nye spatelteknink er at vi kan spartle gulve, næsten ovenpå alle slags gulve og kan laves i 35 farver med spil i så det ligner new yourker gulve, og oven på fliser så det ligner beton og så er du fri for at brække alle fliser ned.

Vi benytter professionelle sprøjtespartel-maskiner

Typisk benytter vi professionelle sprøjtespartel-maskiner fra https://www.clemco.dk/produkter/graco-airless-sproejteanlaeg/graco-spartelanlaeg/graco-mark-x-max-pc
som er en stor og effektiv maskine, der har en 35 meter lang slange. På den måde kan maskinen stå i firmabilen, mens vi spartler i hele huset. Dertil kommer, at vi kan sætte skinner op på de udvendige hjørner, når der skal spartles, så det holder bedre. vi har også et par mindre
https://www.clemco.dk/produkter/graco-airless-sproejteanlaeg/graco-spartelanlaeg/graco-t-max-506--60-l-1

Vi kan sætte filt, væv eller tapet op.Vi anbefaler, at der benyttes filt og væv, efter der er spartlet, men flere og flere vil have malet direkte på spartelen, kan godt lade sig gøre.

Spartel Peder ApS

Vi laver alt inden for sprøjtespartel og boksspartel lige fra en væg til et helt hus og store byggerier i alle størrelser

Kontakt os

Tøndervej 43, Vedsted, 6500 Vojens
CVR: 36422998
Tlf: 41 12 26 00
Mail: pb@spartelpeder.dk

Åbningstider

  • Mandag:06:00 - 17:30
  • Tirsdag:06:00 - 17:30
  • Onsdag:06:00 - 17:30
  • Torsdag:06:00 - 17:30
  • Fredag:06:00 - 17:30