Vi tilbyder

Vi tilbyder spartling i hele landet

Hos ​Spartel Peder v/Peder Bachmann i Vojens tilbyder vi spartling for private, virksomheder og hovedentreprenører i hele landet.

Vi udfører spartling i ældre huse, men også i nybyggeri, og det kan være på gips og beton, men også på tapet. Vi kan endda spartle oven på fliser og klinker på et badeværelse, så du ikke behøver at få brudt de gamle fliser og klinker ned.

Vi benytter professionelle sprøjtespartel-maskiner

​Typisk benytter vi professionelle sprøjtespartel-maskiner - især en stor og effektiv maskine, der har en 35 meter lang slange. På den måde kan maskinen stå i firmabilen, mens vi spartler i hele huset. Dertil kommer, at vi kan sætte skinner op på de udvendige hjørner, når der skal spartles, så det holder bedre.

Vi kan tapetsere med almindeligt tapet eller væv og filt

​Vi anbefaler, at der benyttes filt og væv, efter der er spartlet. Vi kan opsætte forgrundet væv, så der ikke skal væves flere gange. Vi kan naturligvis også opsætte fototapet, almindeligt tapet eller mønstret tapet, hvis du ønsker det.

Forud for tapetsering retter vi væggen op, hvorefter vi jævner den ud. Afslutningsvist fuger vi i kanter og hjørner, så der kommer en fin afslutning. Vi kan også fjerne det gamle tapet for dig. Ønsker du selv at fjerne det gamle tapet, kan du leje maskiner af os, så du nemt kan fjerne det gamle tapet.

Kontakt Peder Bachmann fra Spartel Peder i Vedsted på telefon 41 12 26 00 eller på e-mail

Spartel Peder ApS

Vi laver alt inden for sprøjtespartel og boksspartel lige fra en væg til et helt hus og store byggerier i alle størrelser

Kontakt os

Tøndervej 43, Vedsted, 6500 Vojens
CVR: 36422998
Tlf: 41 12 26 00
Mail: pb@spartelpeder.dk

Åbningstider

  • Mandag:06:00 - 17:30
  • Tirsdag:06:00 - 17:30
  • Onsdag:06:00 - 17:30
  • Torsdag:06:00 - 17:30
  • Fredag:06:00 - 17:30